Sense for Trance
Cover
Sense for Trance
By Clubland
Event Countdown
2012-06-09 21:30:00
Recommend
 
Rate
0 votes
Information
614 views
Starts: 09.06.2012 21:30
Ends: 10.06.2012 04:00
Location:
Club Senz
bloempotsteeg 8
4201 TJ Gorinchem
Netherlands
Administrators
Empty
Participants
Empty
Description
Owner:
Link: Sense for Trance

Zaterdag 9 juni organiseert Sense for Trance haar vijfde editie.

De DJs die deze editie van Sense for Trance in de line-up staan, zullen ervoor zorgen dat je ook deze avond niet stil kan blijven staan op de dansvloer. Voor 9 juni zijn dit resident DJs Angelique! en Miss Legacee, aangevuld met niemand minder dan Ram en aankomend talent Noadja.

Angelique! is inmiddels al aardig bekend onder het Trance publiek en heeft al aardig wat grote feesten op haar naam staan. Miss Legacee moet ook oppassen voor een volle agenda en afgelopen januari sloten ze samen de new years special van Grotesque af!
Verder pakt Sense for Trance deze 5e editie uit met een grote naam uit de Trance scene. Ram zal alle Trance liefhebbers uit hun dak laten gaan.
Ram is resident DJ bij Grotesque en is steeds vaker te zien op Trancefeesten door het hele land. Kortom een DJ die na zijn succes volle periode van Bas & Ram, nu solo al een indrukwekkende cv heeft
Om de line-up compleet te maken hebben we Noadja een jonge DJ/producers die in Nederland wellicht nog wat minder bekend is, maar in Finland heeft hij de komende maand alweer 3 optredens staan. Kortom een jongen die in de gaten moet worden gehouden. Deze talentvolle DJ zal de avond inluiden en zorgen dat de sfeer er vanaf het begin af aan goed in zit.

De Locatie zal wederom in club Senz te Gorinchem zijn. Deze schitterende locatie past perfect bij de sfeer die wij willen creeƫren en biedt ruimte aan maximaal 250 mensen wat zorgt voor een intieme sfeer. Music unites people, en met een intieme groep vol Trance liefhebbers is dat precies hetgeen wat wij voor ogen hebben met Sense for Trance.

De locatie werkt met muntjes voor een snelle service aan de bar. Muntjes zijn 2 euro en de drankjes aan de bar zijn gunstig geprijsd, Fris/Bier/Wijn/Red bull allen 1 muntje, mix drankjes 3 muntjes.

Er is de mogelijkheid tot gratis Parkeren in parkeergarage Kweeklust op 3 minuten lopen van de locatie. Mocht het hier vol zijn is er op 5 minuten loopafstand de mogelijkheid tot te parkeren bij de Bagijnenwal.

Al met al een Trance event om niet te missen.

Tot 9 juni!
News
 
Empty
Sponsors
 
Empty
Photos
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet